PowerGard

PowerGard

Løsninger der eliminerer driftsstop og fremmer driftssikkerheden

PowerGard Maintenance, PowerGard Protection og PowerGard Protection Plus


Nu er det dig, der bestemmer.

Som landmand kan du ikke bestemme over vejret, uforudsigelige uheld eller konturerne på markedet. Men heldigvis kan du selv bestemme, i hvor god stand dine maskiner skal være, og du kan selv styre dine reparationsomkostninger. Hvordan? Ved at investere i PowerGard: John Deere’s fleksible løsninger til vedligeholdelse og beskyttelse af dine maskiner. Hver enkelt løsning er udviklet til at hjælpe dig med at opnå fuld kontrol med dine driftsomkostninger – og du opnår maksimal driftssikkerhed på din bedrift.
PowerGard Maintenance kan udvides med to beskyttelsesordninger.
Til planmæssig rutinevedligeholdelse og effektiv beskyttelse mod uventede reparationer efter reklamationsrettens udløb er PowerGard Protection eller PowerGard Protection Plus det eneste rigtige. De giver den dækning, du har brug for. Det er en klog investering i en mere sikker og forudsigelig fremtid.

Pålidelighed er vores styrke.

Vi lever fuldt ud op til vores slogan. For os er det en selvfølge at levere pålidelige maskiner og pålidelig service. Hver enkelt af John Deere’s tre PowerGard løsninger er udviklet specielt til at tilgodese dit budget og dine driftsforhold. Brug den der bedst matcher dit behov, så er din bedrift altid på sikker grund.

*Undtagen reparationer som skyldes forsømmelighed, forkert brug, misbrug eller skader som følge af uheld.
**Alt afhængig af den enkelte finansieringsaftale.