Finansiering

Finansiering af dine maskiner er vigtigt for os

Finansiering af dine maskiner er vigtigt for os

John Deere Financial

Vores mål er enkelt. John Deere Financial har, som en fuldt ejet datterselskab under John Deere, tilbudt sine serviceydelser siden 1958. Vi er en af verdens største leverandører af finansieringsløsninger for kunder inden for landbrug, skovbrug, byggeri, entreprenørvirksomhed og plænepleje.


Vi har altid sat en ære i at vide alt om, hvad du laver, og hvordan du gør det - dine markeder, dine maskiner, dine udfordringer. Det er grunden til, at vi let og hurtigt kan yde dig den helt rigtige finansiering - konkurrencedygtige priser med fleksible ydelser, som matcher den virkelighed din virksomhed opererer i.

Vi gør, det vi gør, for at du kan købe de maskiner, som du skal bruge til at løfte din virksomhed og dine resultater til nye højder.

Find en finansieringsløsning, der passer til dig

Købekontraktsfinansiering - Nemt at eje

At eje, er nemmere end du tror. Du lægger en udbetaling plus det fulde momsbeløb fra starten. Det du så mangler at betale samt renter og gebyrer, betales i overskuelige rater - typisk over 1-5 år. Når du har betalt sidste rate, ejer du maskinen. Og da du ejer maskinen, giver købekontraktsfinansiering dig mulighed for at drage fordel af afskrivninger. Få fornøjelsen ved at eje med en afbetalingsplan, som matcher dit behov nu og her.


Det bliver ikke enklere end dette: aftalte rater, ingen overraskelser, og du er maskinens ejer i samme øjeblik aftaleperioden er slut.

Finansiel leasing - Hurtig opstart, der er til at betale

Leasing er en attraktiv løsning med faste ydelser. Da momsen er inkluderet i hver leasing-ydelse, i stedet for at det fulde momsbeløb betales fra starten, er det let at komme i gang. Finansiel leasing starter med en grundlæggende leasingperiode, typisk 2-5 år - og indeholder en restværdi ved udløb af leasingaftalen. Ved leasingperiodens afslutning, er du forpligtet til at anvise en kontant køber til den aftalte restværdi på leasingaftalen. Start med at bruge din nye maskine i en fart med en lav udbetaling og overskuelige ydelser, som er lette at lægge ind i budgettet.


Med finansiel leasing opnår du et beskedent kapitalkrav fra starten, og du betaler overskuelige ydelser, og ingen begrænsninger med hensyn til din brug af maskinen.

Operationel leasing

Operationel leasing - den enkle løsning, der omfatter det hele: minimal binding, lavere månedlige ydelser og en problemfri vedligeholdelsespakke. Denne løsning samler alle fordelene ved operationel leasing med omfattende vedligeholdelsespakker i én enkelt fastprisaftale. Når du har lagt en udbetaling, kan du drage fordel af lavere faste månedlige ydelser, og du kan returnere maskinen ved aftalens udløb. Du kan trække leasingydelsen fra i skat. Styr på omkostningerne: Betal kun for det, du bruger, med lave ydelser og ingen ejerforpligtelser.


Operationel leasing omfatter også vedligeholdelsespakker, så du kan være helt tryg.

{% for koncessioner in requests.koncessioner %}{% if forloop.first or forloop.index0==4 or forloop.index0==8 %}{% endif %} {% if forloop.index0==3 or forloop.index0==7 or forloop.last %}{% endif %}{% endfor %}
{% if koncessioner.fax_number !="" %}{% endif %}
{{koncessioner.navn}}
{{koncessioner.adresse_1}}
{{koncessioner.postnummer}} {{koncessioner.byen}}
T. {{koncessioner.telefon_nummer}}
F. {{koncessioner.fax_number}}
Sende en email