close
Menu

Kør og test på John Deeres stand på demopark 2017

Mannheim, 31. maj 2017 – Demopark 2017, Europas største udendørs golf- og plænemesse åbner dørene i Eisennach 11.-13 juni. Besøgende har mulighed for at afprøve en række maskiner på store specialdesignede testkøreområder.
John Deeres omfattende serie af golf- og plæneprodukter bliver præsenteret på Stand B223, hvor uddannede produktspecialister står klar til at give individuel support til kunder, der gerne vil testkøre det nye demo-udstyr. Virksomhedens stand er blevet redesignet, så der er mere plads til besøgende, bedre grafik og en imødekommende atmosfære.
De nye 8900A PrecisionCut og 9009A TerrainCut fairway- og rough-klippere vil for første gang blive præsenteret og demonstreret for offentligheden på demopark 2017. Med disse brede John Deere-klippere kan brugerne nu maksimere både produktivitet og klippekvalitet, samtidig med at de har mere kontrol over, hvordan maskinen klipper. Derudover er begge klippere exceptionelt gode til at følge konturer.
John Deere har udvidet sin serie af walk-behind plæneklippere med den nye professionelle bioklipper model PRO 53MV. Denne robuste og kraftige rotationsklipper er ideel til offentlige institutioner og større landskabsarkitektfirmaer.
De professionelle plænetraktorer, model X700 og X900, er nu udstyret med et nyt moderne digitalt instrumentpanel, der føles som og ligner det i en bil. Det betyder, at vigtige maskinmeddelelser vises klart og hjælper med at sikre maksimal ydeevne, forhindre skader og reducere driftsomkostninger.
Den populære, professionelle X950R med bagudkast fås nu med et nydesignet system til tømning af opsamlingsbeholder. Den prisvindende niveauindikator for fyldning fortæller føreren hvor meget materiale, der allerede er samlet i beholderen og hjælper med at bestemme det bedst mulige tidspunkt til tømning - og det sparer tid og penge.
For landskabsarkitekter og andre plæneeksperter er John Deeres Gator™ transportkøretøjer designet til at imødekomme kundernes forventninger til alsidighed og styrke. Køretøjerne er designet til at udføre arbejdet hurtigt, effektivt og behageligt – og i det mest udfordrende terræn.
John Deeres udvalg af kompakttraktorer omfatter også en nyhed: 2R serien. Model 26hk 2026R og 36hk 2036R har fået mange nye funktioner, herunder det for branchen helt nye CommandCut løftesystem til klipperskjoldet.
John Deere – besøg os på Stand B223!.
Kommentar til journalister:
De vedhæftede fotos er fra tidligere demopark messer i 2013 og 2015.