close
Menu

75 års jubilæum

Vi fejrer 75 års jubilæum.

Havdrup Maskinforretning blev grundlagt under 2. verdenskrig af Inge og Jens-Aage Hansen. Det hele startede på Skolevej i Havdrup.

Jens-Aage Hansen’s speciale var at reparere bindeapparater til selvbindere. Kundebesøg foregik på cykel med værktøjskassen på bagagebæreren, mens Inge Hansen tog sig af regnskabsbøgerne og kontor arbejdet derhjemme. De første år hvor leverancerne var vanskelige, forhandlede Havdrup Maskinforretning forskellige traktormærker og andre landbrugsmaskiner.  I 1985 overtog Gurli og Jens-Erik Hansen det traditionsrige familie fortagende.

Året 1953 blev Havdrup Maskinforretning International Harvester forhandler.  I 1969 blev Havdrup Maskinforretning autoriseret Massey Ferguson forhandler og førte et full-line program i 37 år. I 2007 skiftede Havdrup Maskinforretning hovedprodukt til John Deere Full line og i marts 2012 specialiserede vi os i have-park sektoren.

Vi forhandler kvalitetsmærker. Bl.a. har vi siden 1986 været stolt forhandler af Kärcher Outdoor.

Firmaet er gennem årene vokset og i september 2004 flyttede Havdrup Maskinforretning fra Skolevej, midt i byen, til Salbjergvej i industrikvarteret, og har i dag et grundareal på ca. 16.500 m2, hvor af de ca. 5.000 m2 er bebygget.

Havdrup Maskinforretning er gennem årene vokset til en af landets førende maskinleverandører. Vi dækker hele den østlige del af Danmark.

I dag er vores primære kunder kommuner, boligselskaber, golfklubber og anlægsgartnere.