close
Menu

Robotklipper

TANGO E5 serie II, selvkørende robotplæneklippere

 

 

Velkommen til en verden af selvkørende plæneklipning

John Deere TANGO E5 serie II er designet til at gøre livet lettere og sjovere. Betjeningen og teknologien er så logisk, at det ingen tid tager, før du er klar til at klippe. Eller rettere, klar til at kigge på mens TANGO klarer det for dig!

TANGO E5 serie II, selvkørende robotplæneklipper på plænen

Tango E5 Serie II Funktioner

Udforsk
Regn eller solskin

Regn eller solskin

TANGO er vejrbestandig og kan klippe, mens du hygger dig indendørs. Den dobbelte beklædning beskytter de vigtigste dele – elektronik, batteri og motor – og giver mange års pålidelig drift.

En mester på bakker

En mester på bakker

TANGO E5 Series II er smartere end nogensinde. Plæneklipperens nye køreydelse driver enheden fremad, indtil den når afgrænsningskablet, hvorefter den drejer og ændrer kurs – også i bakket terræn.

Støjsvag

Støjsvag

TANGO er så lydløs, at du endog kan lade den køre om natten, uden at den forstyrrer nogen. Alt sammen med et minimum af besvær og lyd – og slet ingen emission overhovedet.

Nem at beundre

Nem at beundre

TANGO klipper i et vilkårligt mønster for at give din græsplæne et perfekt udseende. Den opdager automatisk forhindringer og afgrænsningsmarkeringen, samt tilpasser sig endda løbende til områder med højere græs. En afslutningsrunde langs hele havens ydergrænse sikrer, at alle kanter er smukt vedligeholdt.

For den bedste klipning skal du bede din John Deere TANGO specialistforhandler om at hjælpe dig med at planlægge og foretage installationen af afgrænsningsmarkeringen. Markeringen er praktisk talt usynligt og er nemt at flytte, hvis du ændrer indretningen af din have.

TANGO E5 serie II, selvkørende robotplæneklippere Skærm

Let at betjene

TANGO E5 Series II er smartere end nogensinde. Plæneklipperens nye køreydelse driver enheden fremad, indtil den når afgrænsningskablet, hvorefter den drejer og ændrer kurs – også i bakket terræn.

TANGO E5 serie II, selvkørende robotplæneklippere Tryg og sikker Rød knap

Tryg og sikker

Tryk blot på den røde knap for at standse kniven. Sensoren i håndtaget låser kniven under transport. TANGO er beskyttet med en pinkode, og skærmen låses automatisk – perfekt, når der er børn i nærheden.

TANGO E5 serie II, selvkørende robotplæneklipper

TANGO E5 serie II

Robotklipper
  • Anbefalet klippeareal: 2200 m²
  • Klippehøjde: 19 – 102 mm
  • Li-Ion-batteri
  • Automatisk opladning
  • Kan køre op ad skråninger med en hældning på 36 %*
Plænetraktorer, John Deere-kvalitet

Hvorfor vælge John Deere?

*Afhænger af jordforholdene og havens indretning. Rådfør dig med din forhandler for en demonstration og muligheder.

Robotklippere undefined Havdrup undefined A/S Havdrup Maskinforretning