close
Menu

Kompakttraktor

Lige meget hvilken størrelse traktor du vælger, er én ting sikker – du får overlegen ydeevne. Hver eneste traktor i vores udvalg er specielt fremstillet til krævende opgaver. Og det er let at se hvorfor, med egenskaber som giver høj ydeevne i form af kraftfulde motorer med højt drejningsmoment, praktisk 2-pedals transmission og de bedste kabiner inden for deres klasse, som er fuldt integrerede. Ingen opgave er for stor til disse traktorer. Lad dig ikke narre af størrelsen. Først skal du sætte forventningerne op, og så skal du besøge en John Deere forhandler for at finde den traktor der passer til dig.

1 serien

1 serien

Ideel til plæneklipning, læsning, såning og mange andre opgaver. De kompakte traktorer i 1 serien er præcis så alsidige, som du kan ønske dig, uanset om du er en professionel anlægsgartner, en kommune eller du har en stor ejendom der skal vedligeholdes.

2 Serien

2 serien

Selvom dens størrelse gør det er let at parkere i garagen eller navigere, hvor pladsen er trang, så har traktorerne i 2 serien de pålidelige “stortraktor” funktioner, som du forventer, så du kan klare enhver opgave, uanset om du er en professionel anlægsgartner, en kommune eller ejer af en stor ejendom.

3 serien

3 serien

Byggeopgaver, klipning, gravning, harvning - fra solopgang til solnedgang - alt sammen i løbet af en arbejdsdag. Det er grunden til, at vi har gjort den nye 3 serie kompakte specialtraktor optimal inden for alle områder fra jorden og op.

4 serien

4 serien

Vi introducerer de helt nye 4M og 4R serier – pakket med den bedste state-of-the-art teknologi og klassens førende funktioner, som du ikke finder andre steder. Kast et enkelt blik, og det er let at se, hvorfor 4 serien virkelig er det nye flagskib inden for kompakttraktorer.

skræddersyet finansiering

Skræddersyet finansiering

John Deere Financial har hjulpet kunder med at få deres virksomhed til at vokse i mere end 150 år. Vi kan på baggrund af vores forståelse for dit marked og de udfordringer, du står overfor, tilbyde skræddersyet finansiering på konkurrencedygtige vilkår af de maskiner, du har brug for til at kunne stå dig i konkurrencen.

PowerGard

PowerGard

Med en PowerGard vedligeholdelses- og beskyttelsesplan kan du slappe af i sikker forvisning om, at dine maskiner altid er i perfekt stand og parate til at tage fat.

Facts j ikke gætteri

Facts ikke gætteri

Har du nogensinde ønsket, at du kunne scanne din maskine med et røntgenblik for at se, hvad der sker inden i den? Expert Check er den næstbedste løsning: grundig fejlfinding på alle hoveddele (inkl. følere, elektronik og software) ud fra topaktuelle, praksisbaserede tjeklister samt værktøj, som kun John Deere forhandlere har adgang til. Alt dette fører til en detaljeret rapport, der fortæller helt præcist, hvordan det står til med din maskine, samt hvad der skal gøres hvornår.

Gennemskuelige priser

Ud fra denne rapport kan du give os besked om lige præcis, hvad du vil have, vi skal gøre. Med gennemskuelige priser og løsninger, der omfatter alle reservedele og alle mandetimer, sikrer Expert Check, at reparation og vedligeholdelse ikke længere bygger på gætteri.

Reservedele og reparationer

Reservedele og reparationer

Selv en John Deere skal af og til repareres. Når det sker, vil vores forhandlere gøre alt for at minimere driftsstoppet. Med deres topmoderne værksteder og kompetente og veluddannede teknikere samt de sidste nye opdateringer direkte fra fabrikkerne står de klar til at yde professionel opbakning. Hvis du selv ønsker at foretage mindre reparationer, kan de i løbet af et døgn forsyne dig med alt det, du skal bruge, selv hvis du har en ældre model.

Kompakttraktorer undefined Havdrup undefined A/S Havdrup Maskinforretning