close
Menu

Gator transporter

null

Her hos John Deere er vores mål at gøre dig i stand til at gøre mere af det, der betyder noget. Det kan være mere alsidighed i den overordnede styring af din bedrift. Mere komfort i løbet af de lange dage. Flere kompetencer. Mere styrke. Hurtigere. Uanset hvad du har behov for, så er vi på din side. Gør mere af det, der betyder noget for dig.

Mærk forskellen

Mudrede veje … stejle bakker… bidende koldstarter…John Deere’s Gator transportere har gennem en årrække vist sig som altid veloplagte, robuste og pålidelige arbejdsheste. Med mere end 500.000 producerede enheder, har de haft rig lejlighed til at gøre sig særligt bemærket for deres holdbarhed og kvalitet.

Sjove at køre. Praktiske i brug. Du finder ganske enkelt ikke noget bredere udvalg til at opfylde dit behov. Du behøver heller ikke tage os på ordet. Tag en prøvetur Oplev forskellen!

null

KLIMAKONTROL

Du kan ikke kontrollere vejret, men du kan kontrollere dit arbejdsmiljø i kabinen. Varmesystem og AC er tilgængelig på XUV865M og XUV835M – for mere komfort og sikkerhed uanset vejret.

Arbejdsspecialkøretøjer

Arbejdsspecialkøretøjer

Få arbejdet gjort Det er en sikker, pålidelig partner når det gælder selv de sværeste opgaver – uden at der gås på kompromis med komfort og betjeningsvenlighed.

Terrængående specialkøretøjer

Terrængående specialkøretøjer

Over bakke og dal, ujævnt og glat – Gator XUV bringer dig hvorhen du vil! Disse køretøjer overvinder praktisk talt alle forhindringer med lethed.

Find en forhandler

Find en forhandler

Gator Transportere undefined Havdrup undefined A/S Havdrup Maskinforretning