close
Menu

Kärcher

Image

 

 

kärcher logo UB

 

 

Det komplette program til de offentlige arealer. Kärchers maskiner til vej og park og de grønne områder udfører opgaverne med et enestående resultat og en ydeevne, der er helt i top. Det hele baseres på 3 væsentlige principper: Styrke, sikkerhed og komfort

 

 

 

 

 

 

Kärcher MIC 26

Text

Redskabsbæreren MIC 26 C Advanced er vores nye model med 26 hk dieselmotor og fuldender Kärchers modeller i kompaktklassen.

 

Læs mere

 

 

 

Kärcher MIC 42

Kärcher MIC 42

MIC 42 redskabsbæreren med hurtigskiftesystem, bekvem kabine med udsyn hele vejen rundt, intuitiv betjening og en motor, der klart lever op til kravene i den kommende STAGE V.

 

Læs mere

 

 

Kärcher MIC 70

Text

 MIC 70 er den naturlige videreudvikling af den populære og markedsledende MIC 50. Den er på en række punkter “storebror”, når man ser på ydelse og specifikationer.

 

Læs mere 

 

 

 

 

 

 

Kärcher MC 80

MC 80

MC 80 fejemaskine fra kompakte klasse imponerer med sin miljøvenlighed, den rummelige førerkabine med 1,2 m3 plads 1,2 m³ og intuitiv betjening

 

Læs mere 

 

 

 

 

Kärcher MC 130 Plus

Text

MC 130 Plus er en kompakt gadefejemaskine med tosædet førehus og stor container. En alsidig maskine med økonomisk eco!efficiency. Ideel til helårsbrug.

 

Læs mere 

 

 

 

 

Kärcher MC 250

Kärcher MC 250

Den bedste til alt: Vores miljøvenlige feje-/sugemaskine MC 250 imponerer med en overlegen ydeevne og maksimal betjenings- og kørekomfort i alle byområder.

 

Læs mere