close
Menu

HeatWeed

Heatweed Mini 2.1

Text

Maskinen er perfekt til behandling af mindre områder og steder, der ikke er tilgængelige med trailer eller pickup. Den kan være i en lift, så den kan transporteres op på en tagterrasse.

 

Læs mere 

 

 

 

 

 

Heatweed MiD 3.0

Text

Denne maskine er ideel til behandling af mellemstore arealer og en uundværlig løsning for kommuner, entreprenører, andelsboligforeninger og kirkegårde.

 

Læs mere 

Heatweed Multi S

Text

Heatweed Multi S fungerer perfekt både som højtryksrenser og miljøvenlig ukrudtsbekæmpelsesmaskine. Med et tryk på op til 200 bar og en temperatur på op til 100 °C opløser den hurtigt snavs og alger – uden brug af kemikalier.

 

Læs mere

Heatweed Multi M

Text

Ud over at være en professionel ukrudtsbekæmpelsesmaskine er Multi M er meget effektiv rengøringsløsning. Med et tryk på op til 250 bar og høj temperatur opløser den nemt snavs og alger – uden brug af kemikalier. Det gør også Multi M perfekt til arbejde uden for ukrudtssæsonen.

 

Læs mere 

 

Heatweed XL 1.0

Text

Til store områder

Heatweed XL er en ekstremt effektiv løsning designet til store områder. Brugervenlig ventilstyring muliggør målrettet behandling. Det medfører et lavere vand- og energiforbrug samt lavere emission. Heatweed hjælper gerne med nøgletal og tilbudsberegninger.

 

Læs mere 

 

 

 

Heatweed SENSOR 2.0

Text

Markedets mest innovative højkapacitetsmaskine

Den patenterede Sensor-teknologi gør Heatweed Sensor 2.0 til markedets mest omkostningseffektive ukrudtsbekæmpelsesmaskine uden brug af kemikalier.

 

Læs mere