John Deere

Siden deres grundlæggelsen i 1837 har John Deere leveret produkter og serviceydelser til støtte for de, der har tilknytning til jorden.

John Deere´s
 Have & Park samt Golf maskiner Kendetegnet for maskinerne er, at alle er bygget efter de højeste standarder, og med fokus på minimal vedligeholdelse. 

 

Læs mere www.deere.dk

Plæne og have

John Deere maskiner til plæne og have

Der er flere måder at opnå en smuk plæne på.
De afprøvede TurboStar system gør deres walk-behind plæneklippere let håndterlige. John Deere´s plænetraktorer er mobile kraftværker med ekstra komfortable sæder. Og deres TANGO robotplæneklippere er så stille at de kan arbejde, mens du sover. Uanset om du er til fods eller i sædet, er du dækket ind.

Park og landskab

John Deere maskiner til park og landskab

Et mesterværk af anlægsarbejde involverer meget mere end der ses ved første blik. Det kræver visioner, professionalitet og alle de rigtige værktøjer. Det er derfor deres tidsbesparende professionelle plæneklippere, robuste kompakttraktorer og alsidige Gator transportere er designet til at gøre enhver ejendom charmerende. Den eneste begrænsning er din fantasi.

John Deere

Golf og Turf

John Deere maskiner til pleje af golfbaner

Kvaliteten af jeres green er noget af det første, som folk lægger mærke til. John Deere’s maskiner for golfbaner leverer en præcis skæring og blid pleje der imponerer både spillere og personale. Det er derfor verdens mest respekterede golfbane valgte John Deere mærket og stoler på kvaliteten af vores maskiner.